Изтребител Су-27 на ВВС и ПВО на Южния военен окръг

...
Изтребител Су-27 на ВВС и ПВО на Южния военен окръг
Коментари Харесай

Руски изтребител Су-27 ескортира три самолета на френските ВВС над Черно море

Изтребител Су-27 на Военновъздушни сили и Противовъздушна отбрана на Южния боен окръг на Руската федерация ескортира над Черно море два тактически самолета „ Мираж 2000 “ и самолет-цистерна С-135 на френските Военновъздушни сили. Това беше обявено от Националния център за ръководство на защитата на Руската федерация, предава

„ Пилотът на съветския изтребител разпознава въздушните цели като два тактически самолета „ Мираж 2000 “ и френски самолет-танкер C-135, и ги ескортира над Черно море “, се споделя в известието.

Отбелязва се, че три въздушни цели, приближаващи се до държавната граница на Руската федерация, са идентифициани над неутралните води на Черно море от съветското съоръжение за надзор на въздушното пространство. „ За да се разпознават въздушните цели и да се предотврати нарушаването на държавната граница на Руската федерация, във въздуха е вдигнат изтребител “, се споделя в известието.

Националният център за надзор на защитата на Руската федерация акцентира, че полетът на съветския аероплан е изпълнен в строго сходство с интернационалните правила за потребление на въздушното пространство. „ Държавната граница на Руската федерация не е нарушена “, обявиха още от центъра.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР