Източници от разследването разказаха пред , че когато влизат в

...
Източници от разследването разказаха пред , че когато влизат в
Коментари Харесай

300 икони открити в дома на Георги Семерджиев

Източници от следствието описаха пред, че когато влизат в жилището на Георги Семерджиев, откриват към 300 икони и цялостен с вибратори долап.

" Наличието на тази прекалено показна набожност у човек води директно към най-простия извод - че има възприятие на виновност. Хубавото е, че се разчуват тези неща и това е лицето на немалка част от контингента. На тези, които обикалят със скъпите коли и нашите деца им се възхищават - скрито или не ", разяснява криминалистът Иван Савов.

В смазания джип униформените откриват и трите телефона, с които си е служил Семерджиев. Проверяват се всички контакти на някогашния футболист, както и последните диалози, извършени от него преди злополуката.

" Много е евентуално да се предплатени карти. Обикновено лицата от незаконния контингент разполагат с повече от един мобилен телефон. Така си подсигуряват относителна опция да проведат диалог по чист телефон, който не се слуша ", акцентира Савов.

Освен мобилните апарати, криминалистите намират едната му обувка, ключовете от жилището, виагра и амфетамини. " Наличието на амфетамин ще утежни виновността, тъй като ще потвърди, че лицето, което е ясно, че е имало опиати в кръвта, се е канило да използва още или се е канило да продаде ", уточни Савов.

Случайно или не, първият служител на реда, който се озовава на мястото на престъплението, е формалният другар на Симона Радева, настояват още източници на малкия екран. Той е служител на реда в Четвърто районно ръководство в столицата.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР