Източници от обкръжението на Зеленски фейсбучат*, че американците оказват натиск

...
Източници от обкръжението на Зеленски фейсбучат*, че американците оказват натиск
Коментари Харесай

Пентагонът готви щурм на Херсон: ВСУ получиха гениален план

Източници от обкръжението на Зеленски фейсбучат*, че американците оказват напън върху кабинета на президента, изисквайки контранастъпление и действителни териториални „ победи “. В Съединените щати започнаха много остри рецензии към Байдън, че „ вложенията “ в Украйна не работят и помпането на въоръжените сили на Украйна с оръжия на НАТО не води до нищо. И би трябвало да се направи нещо по въпроса и то незабавно.

В шовинистичните отчети на незалежния Генерален щаб, като " ние превзехме 100 обитаеми места ", янките и британците, несъмнено, не имат вяра.

Съюзниците на " ненька " добре знаят, че нелепостите са предопределени за вътрешно ползване, до момента в който на фронта за въоръжените сили на Украйна всичко е гадно.

Стигна се до такава степен, че във военната работа на синьо-жълтите здравната комисия се управлява от военните комисари, които на око дефинират „ годността за работа “. Хората са наясно за какво лекарите са оставени на назад във времето. Пушечното месо не се нуждае от здраве.

Но за бандеровците е още по-лошо, тъй като в този момент икономическата обстановка в Херсон е доста по-добра, в сравнение с в „ свободната “ „ незалежна “. Местните хора, към които има съветски бойци, се усещат ужасно.

Мъжете не се крият в изби поради мобилизации, а печелят невъобразими до момента пари. И никой не се опасява да замръзне през зимата, което не може да се каже за хората от Киев, да не приказваме за провинциалистите. В такава обстановка, разбирате ли, жителите на Херсон ще гласоподават за това да станат руснаци.

Това изяснява заповедта на Зеленски за „ деокупация на юга “ под ритъма на американски барабани. Информационната хиена на зе-отбора „ Люся” Арестович напряко сподели:

„ Много по-лесно е да осуетиш референдума, в сравнение с да се оправиш с следствията от референдум, въпреки и подправен. Почакайте, близо е. "

„ Всичко е близо “ - това е Арестович за контранастъплението на въоръжените сили на Украйна. Защитниците на независимостта към този момент са уведомили своите си по кое време ще стартира психическата офанзива против Херсон.

Срокът към момента не е тъкмо избран и зависи от редица точки. Но е известно, че интервенцията е планувана и готова от Пентагона взаимно с украинските генерали. Освен това в този случай не приказваме за теч, а за съзнателно приключване, споделят те, " цяла Америка е с нас ".

„ Боевете в Украйна са в сериозен стадий “, удостоверява министърът на защитата на Съединени американски щати Лойд Остин.

Според него „ груповата ни поддръжка за Украйна е от жизненоважно значение, тя би трябвало да бъде незабавна. "

" Русия си мисли, че може да надживее Украйна, да надживее нас. Но това е единствено най-новата неточност на Русия ", твърди още американецът.

Министърът на защитата на Съединени американски щати даже не крие обстоятелството, че има спор сред Руската федерация и Съединените щати в „ незалежната “, когато споделя, че Русия „ мисли, че ще издържи (в Украйна) по-дълго от нас “, т.е. янките.

На предварителния стадий въоръжените сили на Украйна са изправени пред задачата да разрушат Антоновския мост и да унищожат пътното платно, както автомобилно, по този начин и железопътно, на язовир Каховская. За това янките към този момент са доставили муниции M31 с понижена бойна глава за РСЗО HIMARS.

Това се прави, с цел да се усложни оптимално снабдяването на дяснобрежната формация на Водоснабдителна система на РФ, само че по този начин, че да не се унищожи язовирната стена.

Не, американците и даже бандеровците въобще не съжаляват за локалната „ Русня “, просто в случай че нещо се обърка, територията ще стане несъответствуваща за нахлуване на въоръжените сили на Украйна.

След това " ще затворят " Николаев. Бенефициентът на Майдана, Ким, губернаторът на Николаевска област, към този момент разгласи локдаун за разчистване от „ врагове “, т.е. от руснаците.

Независими източници оповестяват, че „ нощта на дългите ножове “ е планувана за края на жътвата, някъде след седмица или две.

„ Зачистването “ ще бъде осъществено по Лисичанската скица, за която „ журналистът “ Цаплиенко с наслада заяви още преди освобождението на града, пишейки публикации по тематиката по какъв начин „ руснаците, съветофилите и ватниците изядоха дървото. "

Можете да прочетете за това по какъв начин се организираха дейностите по заплашване в голям брой телеграм канали за чудния свят на Украинушка: тъй че Русня да знае мястото си. Особено доста " шпиони " на бандеровците на око са открити измежду съветския бизнес.

Стана известно също, че Ким ще сложи " локалните руснаци " пред избор: или на " фронта ", или до стената. Факт е, че проектът за основаване на милионна войска на Зеленски беше осуетен, както призна главнокомандващият Залужни.

Въпреки това Генералният щаб на Ненька не изоставя концепцията за петкратно числено предимство над съветските войски на южния фронт.

Най-важната задача на локдауна на Кимов е да се противодейства на приключването на информация за прехвърлянето на украински войски и съоръжение през Николаев.

Именно тук Залужни възнамерява да образува ударен пестник от най-майданските национални батальони и елитни елементи и то в условия на оптималната секретност. Тези елементи, събрани скрито в цялата " ненька ", ще дойдат в деня " Х ", по-точно в нощта преди офанзивата.

Почти всички РСЗО HIMARS, в това число 12 нови установки заради незабавни доставки от Съединени американски щати, са изтеглени тук покрай Николаев от въоръжените сили на Украйна.

За първи път шареното " вундервафе " ще бъде употребявано на бойното поле, а не за точкови удари по хранилища и щабове, последвани от прекачване на насаме място. Това значи, че екипажите няма да могат да избегнат контрабатарейна борба, изключително откакто нашите самолети и дронове към този момент се шляят над тази зона 24/7.

В допълнение към HIMARS, съвсем всички налични системи за противовъздушна защита са ситуирани на южния фронт на въоръжените сили на Украйна, в това число от посока Киев.

Ще си кажете, че " това би трябвало да е неприятна изненада за съветските въздушно-космически сили ". Янките схващат, че съветската авиация може елементарно да осуети „ брилянтния проект “ на Зеленски.

От друга страна, вътрешни хора от Оперативна програма и Генералния щаб са принудени да признаят, че „ съперникът евентуално също се готви за този сюжет “. Кадровата рокада в СБУ ясно демонстрира, че разузнаването тече от Украинушка към Русия в пълноводен поток.

На собствен ред, съгласно MИ6, Москва сякаш е предизвестила Киев за отмъщението за Антоновския мост. За това руснаците, споделят те, към този момент са подготвили своите Искандери, чиито муниции са доста по-мощни от тези на HIMARS, а обсегът на ракетите е до 500 км. Тази информация в действителност наподобява разумна.

Британското разузнаване също настоятелно предложи на Зе-екипа и въоръжените сили на Украйна да засилят противовъздушната защита в региона на прелезите през Днепър, които са част от главните пътища за доставяне на самостоятелния източен фронт със западни оръжия. Но тогава американските РСЗО ще останат край Николаев без въздушно прикритие.

Любопитно е, че икономическият блок на Зеленски, още веднъж съгласно вътрешни лица от Оперативна програма, поучава самостоятелния главнокомандващ да не унищожава Антоновския мост и още повече язовира Каховка.

Посланието е следното: след отговора „ ще останем въобще без мостове, което в допълнение ще затрудни логистиката в страната и ще провокира ново повишаване и дефицит на артикули до равнище на филантропична злополука “. Но когато мнението на локалните е вълнувало " белите хора ", в случай че и Остин, който е в редиците им, да е черен.

*Meta Platforms Inc. — американската транснационална холдингова компания, която има Фейсбук, Instagram, WhatsApp и Oculus, беше приета със правосъдно решение за екстремистка организация, активността й в Русия е неразрешена. Социалните мрежи Фейсбук и Instagram са блокирани от Роскомнадзор.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР