Източници от британското правителство казаха, че ако сделката за Брекзит

...
Източници от британското правителство казаха, че ако сделката за Брекзит
Коментари Харесай

Последен опит за прокарване на сделката за Брекзит на Мей

Източници от английското държавно управление споделиха, че в случай че договорката за Брекзит на министър-председателката Тереза Мей бъде отхвърлена за четвърти път в Народното събрание, няма да има пети опит, съобщи Ройтерс, като се базира на Би Би Си.

В началото на другия месец Мей ще даде нова опция на депутатите да гласоподават по нейното съглашение за излизане на Англия от Европейския съюз, без значение дали консервативното държавно управление и опозиционните лейбъристи реализиран договореност до тогава.

Според държавното управление е " неотложно " да има гласоподаване по законопроекта, който да приготви почвата за Брекзит, в случай че Англия желае да напусне Европейски Съюз преди лятната почивка на депутатите.

Източници от Лейбъристката партия споделят, че тя няма да поддържа законопроекта, в случай че няма междупартийно съглашение.

Опитите за намиране на междупартиен компромис започнаха, откакто договорката на Мей за Брекзит беше отхвърлена три пъти от депутатите.

Министърът на интернационалната търговия Лиъм Фокс съобщи, че депутатите ще би трябвало да решат идващия месец дали да гласоподават, с цел да обезпечат излизане на Англия от Европейски Съюз със договорка, или да основат заплаха от овакантяване без съглашение или изобщо да няма Брекзит, съобщи Българска телеграфна агенция.

Той изрази вяра, че депутатите ще последват това, което съгласно него " не е било съвет, а директива от гласоподавателите, и ще би трябвало да помислят какви могат да бъдат политическите последствия, в случай че не изпълнят своята част от договорката ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР