Източници, близки до Двореца, разказват, че крал Чарлз III е

...
Източници, близки до Двореца, разказват, че крал Чарлз III е
Коментари Харесай

5 храни, които крал Чарлз III отказва да яде

Източници, близки до Двореца, описват, че крал Чарлз III е традиционалист във връзка с храната. Предпочита да хапва едно и също, без да опитва ненужно. Вижте кои са 5-те храни, които Чарлз III отхвърля да яде.
Фоа гра
Фоа гра е първокласна храна от френската кухня. Приготвя се най-често от черния дроб на патица или гъска. Не единствено че не обича да яде това обичано на мнозина прелъщение, само че също фоа гра е храна, неразрешена за подготвяне в кралската кухня от 2008 година.

 
Кафе
Може би не си представяте деня без чаша кафе. Е, това не важи за Чарлз III. Монархът е фен на всички типове чай, като източници настояват, че изборът му се базира освен на персонални желания, само че и на етикета, който обещано място/ събитие изисква.

 
Шоколад
Още една обичана на съвсем всички храна, която отхвърля да яде. Монархът не я обича нито в чист тип, нито добавена към десерти.

 
Бисквити
Крал Чарлз III обича бисквитки, направени от масло, пшеница и картофи. Той обаче не харесва класическите бисквити, вид кукис, в случай че не са затоплени до избрана температура.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР