Източник: ПФК Спартак (Варна), фейсбук, снимка: БулфотоБилетите за неделния мач

...
Източник: ПФК Спартак (Варна), фейсбук, снимка: БулфотоБилетите за неделния мач
Коментари Харесай

Феновете на Спартак плащат 3 лева за билет за мача с Интер

Източник: ПФК Спартак (Варна), фейсбук, фотография: Булфото

Билетите за неделния мач Спартак - Интер ще костват 3 лв., оповестява страницата на варненския клуб във фейсбук.

Ето какво написаха в нея:

" Искаме да Ви споделим елементи по отношение на организацията на пропускателния режим в неделя, когато Спартак Варна ще се изправи против отбора на Интер Добрич от 18:00 ч.
Ще се влиза от входа, който е от страната на тенис кортовете - ул. Отец Паисий. Там могат да бъдат закупени билетите, чиято стойност е 3 лева Непосредствено преди влизането на стадиона ще има втори пункт, където служебно лице ще заверява билетите.
Във връзка с пандемичната конюнктура се позволяват до 1000 души на бранш, при претовареност на местата не повече от 50%. Също по този начин, посетителите би трябвало да се настаняват на разстояние не по-малко от една празна седалка.
Молим Ви да спазвате всички нужни ограничения, за опазване на вашето здраве и това на хората около вас!
Поради продължаващите ремонтни действия по стадион „ Спартак “, до края на есенния полусезон ще бъдат отворени, за прилагане и настаняване на фенове, единствено новата централна естрада, както и прилежащите браншове с новопоставени седалки(трибуните от страна на ул. “Отец Паисий “).
Поради ограничавания брой на парко-местата на паркинга на ст. “Спартак “, входът за персонални МПС на територията на стадиона ще бъде стеснен, като ще се позволяват единствено коли на служебните лица и публични посетители на клуба. "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР