Източник: Новият Citroën C3 Aircross compact SUV получи наградата "BEST Buy

...
Източник: Новият Citroën C3 Aircross compact SUV получи
наградата "BEST Buy
Коментари Харесай

НОВИЯТ CITROËN C3 AIRCROSS COMPACT SUV Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ НА AUTOBEST ЗА 2018

Източник:

Новият Citroën C3 Aircross compact SUV получи наградата "BEST Buy Car of Europe " за 2018 от Autobest. Моделът беше измежду шестте финалиста в последния стадий на състезанието.

Организацията Autobest съществува от 2001 година и ежегодно излъчва един модел, оценен като най-добра покупка въз основата на гласуване на своите членове. В журито вземат участие 31 водещи журналиста, представители на 31 държави в Европа. Автомобилите се оценяват въз основата на 13 критерия, които включват съответствие цена-качество, дизайн, комфорт, технологии, обслужване и наличност на аварийни елементи в дистрибуторската мрежа.

По стъпките на Citroën C3, спечелилият в конкурса през 2003 година, новият Citroën C3 Aircross compact SUV се отличи измежду съперниците си със своите качества и завоюва 17-тата награда на Autobest.

Новият Citroën C3 Aircross compact SUV е част от обновяването на марката и демонстрира нейната интернационална продуктова офанзива. Лансиран през октомври, моделът към този момент надвиши 30 000 продажби в Европа. Потребителите са привлечени от интериора на C3 Aircross, който носи целия опит на Citroën във връзка с размер, модулируемост, дизайн и светлина. Автомобилът предлага благоприятни условия за безпрецедентна персонализация с 85 цветови комбинации и 5 интериорни пакета. Вдъхновен от упованията на клиентите, този насочен към хората SUV предлага завиден размер, модулируемост на купето и е отворен към света, с помощта на своя панорамен покрив. Посланик на програмата Citroën Advanced Comfort®, C3 Aircross обезпечава на пасажерите повсеместен комфорт и необикновени прекарвания на борда. Моделът се ръководи с лекост както в града, по този начин и на дълъг път. Неговите възможности са подкрепени от системата Grip Control® с Hill Assist Descent. Със завидния комфорт и равнище на сигурност, които предлага, C3 Aircross неотдавна получи 5 звезди на тестванията EuroNCAP. Моделът е оборудван с 12 системи в помощ на ръководството и 3 технологии за свърване, които улесняват водача.

“За мен е наслаждение да поздравя Линда Джаксън и нейния екип по случай спечелването на премията на AUTOBEST за 2018 година! В тази мощна конкуренция, C3 Aircross доказа, че е първенец и убеди членовете на журито, че той е верният избор тази година. Новост е и успеха на автомобил SUV, което още един път потвърждава, че журито не само следва развиването на пазара, но следи трендовете и предлага на европейските консуматори реалена оценка кои са колите на бъдещето! ” каза Иля Селиктар, президен на журито.

С 426,000 продажби в Европа през първата половина на 2017 година, резултатите на Citroën достигат най-високи равнища от 6 години насам. Ръстът по отношение на същия период миналата година е 5.6%. Една година след лансирането на настоящия бестселър, новият С3, новият Citroën C3 Aircross compact SUV дава допълнителен подтик на представянето на Citroën.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР