Източник: Lamqta.comОвен Днес ще си дадете сметка, че не можете

...
Източник: Lamqta.comОвен Днес ще си дадете сметка, че не можете
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Финансов проблем за една от зодиите днес. Огромен късмет за друга

Източник: Lamqta.com

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина. 

 
Телец
Днес пред Вас в цялостен растеж ще се изправи финансов въпрос. Възможно е Вашата половинка да Ви помогне да го разрешите, само че е по-добре да не прибягвате до нейната помощ, или в случай че това се случи, дано бъде единствено в краен случай.Този проблем Вие в действителност може да разрешите и независимо, а по-късно да се похвалите със своята автономия.

Близнаци
Днес стремежът Ви ще е обвързван с промени към по-добро в деловата сфера. Има възможност да получите непредвидени и забавни оферти, както и опция да се присъедините към доста перспективен план. Знайте, че условията, които ще бъдат предявени към Вас ще се окажат много комплицирани, и по тази причина няма да имате никаква опция за разпределяне. Но има и положителни вести: Вие сте в цифрата на дребното хора, които ще съумеят да се оправят с целия този безпорядък и дразнещи дреболии, които през днешния ден ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа! Ако става дума за самообладание, то ще Ви е доста належащо през идващите няколко дни, а за днешния да не приказваме...

Рак
Кога за финален път сте чели забавна книга? Защо не се обърнете към другари, на усета на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви предлагат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се счита такава не просто по този начин, а тъй като тези книги в действителност са хубави. А по-късно си направете огромна чаша парещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили точно по този начин.

Лъв
Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внесте бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизма си. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става! При Вас това се получава сносно...

Дева
Денят ще бъде сполучлив във всяко отношение. На Вас ще се падне шанса да внесете нов подробност в общуването с обичания човек. Поднесете му някаква изненада. Звездите настояват, че времето е извънредно уместно за сърпрайзи и резултата ще бъде непредвиден. Не подценявайте признаците за настинка, защото профилактичната активност ще предотврати вероятно заболяване. В противоположен случай казуса може да се хронифицира.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Още един финален напор, даващ Ви късмет да постигнете задачата, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкоз по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение - физическо, интелектуално или прочувствено. Не е изключено с цел да могат Вашите старания да се увенчаят с цялостна победа. Да се наложи да много да се постараете. Вечерта е допустимо да се терзаете от сънбебия за правилността на определения път. За благополучие, по един или няколко дребни признака ще разберете, че като цяло ситуацията Ви не е напълно неприятно.

Стрелец
Вашата работа до толкоз Ви е превзела, че като че ли за съществуването на персонален живот дори сте и не запомнили. Постарайте се по някакъв метод да пресечете това безсрамие, или това да опита да направи Вашият обичан човек, в случай че, несъмнено, Ви е останал, след Вашата бурна активност.

Козирог
Днес шанса ще Ви съпътства. Особено ясно ще усетите това от деянията на малозначни, само че приятни дреболии. Със своя възторг Вие сте в положение да болестите огромен брой хора. Ако съумеете и да ги накарате да насочат напъните си в едно русло, ще свършите огромна работа!

Водолей
Ако прекарате вечерта с другари, пробвайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се схване добре от някого от присъстващите и да последва огромна препирня. Не се опитвайте да изглеждате като останалите - всеки човек има самостоятелна хубост... И не позволявайте неприятното въодушевление, с което Вашата половинка ще си пристигна от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта на открито ще се отрази добре и на двама Ви.

Риби
Днес може да се случи по този начин, че сегашният Ви обичан да се запознае с предходния. При това е евентуално, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В взаимозависимост от това, до какъв брой елементарно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР