Източник и видео: Novini.bgТрета година Корнелия Нинова и БСП не

...
Източник и видео: Novini.bgТрета година Корнелия Нинова и БСП не
Коментари Харесай

От ГЕРБ отговориха на БСП: Вотът на недоверие няма да мине

Източник и видео: Novini.bg

Трета година Корнелия Нинова и Българска социалистическа партия не се научиха какво е избор на съмнение. Това не е пиар ход и предизборно говорене, а нещо много по-сериозно.

Това разгласи по време на конференция депутатът от ГЕРБ Тома Биков. Той разяснява тематиката за вота на съмнение, който Българска социалистическа партия ще внесат, както и водната рецесия в Перник и гореното на боклуци. " От началото на рецесията в Перник Българска социалистическа партия единствено споделят, че държавното управление би трябвало да падне и след това, каквото сабя покаже. Ние сме виновна партия, ще отхвърлим вота на съмнение и ще подкрепим държавното управление. Аз приканвам госпожа Нинова да се вслуша и вгледа в думите и дейностите на кмета на Перник, който е от Българска социалистическа партия. Те ясно демонстрират по какъв начин се работи в такава обстановка. И кметът, и държавното управление са надалеч по несловоохотливи, тъй като тези, които работят на място, знаят каква е обстановката. На " Позитано " дават единствено конференции и си мислят, че по този начин ще се решат проблемите. На днешната конференция беше доста безсрамно човек, чийто бизнес е обвързван със скрап, да приказва по тематиката за боклука. За господин Божанков става въпрос. Изключително безочливо и безсрамно държание, само че очевидно не са намерили някой в София, който да взе участие в брифинга. Българска социалистическа партия би трябвало да схванат, че е извънредно време да стартират да се държат отговорно ", сподели още Биков.

Заедно с него присъединяване в конференцията взе и някогашната екоминистърка Ивелина Василева. " Ние сме подготвени да проведем диспути, които да доведат до градивни и действителни оферти за решение на проблемите. Случаят при Българска социалистическа партия не е подобен. Те не стопират да насаждат боязън и подправени вести измежду обществото. За последните години от Българска социалистическа партия не са внесли нито едно действително предложение в деловодството на Народно събрание във връзка с околната среда, водите, чистия въздух. Ние от наша страна сме внесли три оферти, като последното е за инкриминиране на гореното на твърди боклуци. Във " Визия за България ", програмата на Българска социалистическа партия за смяна и сякаш промяна на статуквото, има предложение за създаване на съоръжения за изгаряне на отпадъци. Как ще отговорят те на това? Категорично не са внасяни болнични боклуци за изгаряне в България. Правителството прави всичко допустимо за справяне с водната рецесия в Перник. Искаме по време на дебатите за вота на съмнение от Българска социалистическа партия да отговорят на тези въпроси, да се държат отговорно и най-малко един път да дадат действителни оферти за решение на проблемите, а освен да популяризират подправени вести ", безапелационна бе Василева. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР