Източник и снимка: БлицВоенен съд Пловдив отложи за 8 май

...
Източник и снимка: БлицВоенен съд Пловдив отложи за 8 май
Коментари Харесай

Извънредна новина от съда по делото с командоса, намушкал смъртоносно полицай заради фаталната Люба

Източник и фотография: Блиц

Военен съд Пловдив отсрочи за 8 май делото против командоса Ангел Желязков. Тогава ще бъдат изслушани очевидци и ще бъдат показани експертизите на движимостите лица. Те са няколко – съдебно-медицинска, психиатрична и д.р. Съдът удостовери мярката подписка на Ангел Желязков, само че отхвърли да отстрани ограничаващата заповед за овакантяване на страната.

На настояването на отбраната на командоса – юрист Красимир Елдъров за това, остро реагира юристът на почернената фамилия – Кирил Николов. Той съобщи, че има заплаха, в случай че бъде позволен да пътува в чужбина, командосът да се укрие.

За първи път юрист Елдъров заяви, че Ангел Желязков има нанесена телесна щета, която била породена, тъй като служителят на реда Добромир Лазаров протегнал ръка с пестник пръв да го удари, с което раздрусал зъба му, а той в следствие бил изваден.

Въпреки въпросите на Блиц пълно безмълвие резервира съдбовната полицайка Люба Алексова, дума не отрони и командосът. През цялото време двамата стояха на разстояние един от различен и не се поглеждаха. Алексова беше съпроводена от млад мъж, а Желязков от брат си.

Припомняме, че командосът Ангел Желязков на 20 май 2018 година лиши живота на служителя на реда Добромир Лазаров. Любовният триъгълник с съдбовната проверяваща полицайка Люба Алексиева приключи със гибелта на Лазаров пред жилището на Желязков в " Кючук Париж ". Във вечерта на 20 май, когато неразбираемите взаимоотношения на 32-годишната жена с двамата мъже са се намирали в точка на развръзка, обстановката ескалира до там, че Лазаров бе намушкан няколко пъти с нож от командоса и издъхна от раните си. 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР