Източник: hfstips.orgКомбинацията от мед и канела е едно от най-мощните

...
Източник: hfstips.orgКомбинацията от мед и канела е едно от най-мощните
Коментари Харесай

Лекарите са изумени от това лечение с мед и канела! Вижте защо

Източник: hfstips.org

Комбинацията от мед и канела е едно от най-мощните естествени медикаменти, която има необятен набор от приложения. Тя обичайно се употребява в медицината Юнани и Аюрведа от епохи, написа kakvo.bg.

Тя е изцяло естествена и не предизвиква странични резултати. Тя даже може да се употребява от диабетици в умерени количества и може да се употребява при лекуване на многочислени здравни проблеми, от артрит до хронични проблеми.

Въпреки това постоянно се уверявайте, че употребявате недопечен, органически мед, защото пастьоризацията отстрани ензимите.

Ето най-важните изгоди за здравето:

Артрит

За да облекчите хроничната болежка вследствие на това положение, би трябвало да комбинирате 1 чаена лъжичка мед и канела в чаша с топла вода. Според извършено изследване в Копенхагенския университет, 73 от 200 участници демонстрират понижена болежка с помощта на употребяваната композиция преди закуска и вечеря. Още по-невероятно е фактът, че неподвижните участници започнаха постепенно да се движат.

Стомашно разстройство

Консумирането му преди хранене ще ви помогне да предотвратите преяждането, както и да подобрите храносмилането.

Умора

Хората, които имат ниска сила, би трябвало да употребяват това лекарство. По-възрастните хора също имат потребност от захар.

Намалява холестерола

2 супени лъжици мед и 3 ч.л. канела ще понижат равнищата на холестерола с до 10% единствено за няколко часа.

Повишава имунитета

В меда има доста желязо и витамини, тъй че пиенето на тази примес ще ви помогне да премахнете бактериите, както и да подобрите белите кръвни кафези.

Разстроен стомах

Медът и канелата също по този начин успокояват смутен корем и предотвратяват язви.

Студ

За елементарни или даже тежки настинки се разбърква 1 супена лъжица мед, хладка вода и ¼ с.л. канела. Взимайте това в продължение на 3 дни и кашлицата ще изчезне, а синусите ще бъдат облекчени.

Сърдечносъдови проблеми

Подгответе паста от тези съставки и заменете конфитюра с нея. Консумирайте я за закуска върху парче самун, с цел да регулирате равнищата на холестерола и да предотвратите сърдечните офанзиви.

Това ще подкрепи здравето на артериите, ще ви помогне да дишате по-лесно и ще регулирате сърдечния темп. Освен това тази композиция се употребява постоянно в домове за възрастни в Канада и Америка, при положение на запушени артерии и паякообразни вени.

Косопад

Смесете паста с мед 1 супена лъжица, зехтин и 1 ч.л. канела преди къпане. Оставете го за 15 минути и измийте добре косата. Ще видите резултата след единствено 5 минути!

Инфекции на пикочния мехур

За да се отстранят микробите, консумирайте чаша хладка вода с 2 супени лъжици канела и 1 чаена лъжичка мед.

Лош мирис

За пресен и прелестен мирис през целия ден би трябвало да гаргарите сместа от мед / канела с гореща вода заран.

Зъбобол

Нанесете примес от чаена лъжичка канела и 5 супени лъжици мед непосредствено върху зъба три пъти на ден.

Газове

Японски и индийски откриватели са открили, че тази примес понижава и газовете.

Грип

Медът се оказва натурален грип палач.

Ухапвания от инсекти

Смесете мед, канела в хладка вода. Направете паста и масажирайте мястото на ухапването. Болката ще изчезне.

Загуба на слуха

За да възстановите способността си за слушане, използвайте тази примес всяка заран и вечер.

Насърчаване на дълголетието

Този чай предизвиква дълголетието, предлага мека кожа, подхранва тялото и предотвратява обвързваните с възрастта проблеми.

Е по какъв начин да го приготвите: смесете 1 супена лъжица канела, 4 супени лъжици мед и 3 чаши вода, сложете чая да ври. Консумирайте половин чаша чай няколко пъти денем, всеки ден.

Пъпки

За лекуване на пъпки се подготвя паста посредством разбъркване на 3 супени лъжици мед и 1 чаена лъжичка канела. Нанесете пастата върху пъпките и я оставете да остане до сутринта. Сутринта го изплакнете и повторете в продължение на 2 седмици.

Кожни инфекции

За да се лекувате кожни проблеми, екзема или трихофития се смесват равни елементи мед и канела, тъй че да извършите паста. Нанесете върху засегнатите области.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР