Източник, близък до Чубайс, потвърди информацията и пред ТАСС. Чубайс,

...
Източник, близък до Чубайс, потвърди информацията и пред ТАСС. Чубайс,
Коментари Харесай

Кръстникът на Путин в политиката Анатолий Чубайс напусна поста си в Кремъл заради Украйна

Източник, непосредствен до Чубайс, удостовери информацията и пред ТАСС.

Чубайс, който преди години оглавяваше кабинета на президента Борис Елцин, беше назначен за специфичен представител на Путин през 2020 година, откакто подаде оставка като началник на държавната компания " Роснано ", отпред на която беше от 2008 година

През последните години той продължаваше да упорства за стопански промени и беше измежду най-високопоставените либерали в съветското държавно управление.

През 2010 година Чубайс предизвести, че възходът на фашизма е най-голямата опасност за Русия, която може да докара страната за разпад.

66-годишният Чубайс е един от дребното стопански реформатори от 90-те години, които останаха в държавното управление на Путин и поддържат близки връзки със западни представители. По времето на Путин той заема управителни постове в огромни държавни компании - РАО " ЕЕС на Русия " и " Роснано " - до декември предходната година, когато съветският президент ненадейно го назначава за собствен специфичен делегат за връзки с интернационалните организации за реализиране на стабилно развиване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР