Източник: 24 часаЛегендарният бивш футболист на “Черноморец, “Ботев (Пд), “Локо

...
Източник: 24 часаЛегендарният бивш футболист на “Черноморец, “Ботев (Пд), “Локо
Коментари Харесай

Зов за помощ! Легендарен български футболист се нуждае от 45 000 лева, за да пребори коварна болест

Източник: " 24 часа "

Легендарният някогашен футболист на “Черноморец ”, “Ботев ” (Пд), “Локо ” (Сф) и испанския “Депортиво ” (Ла Коруня) - Владимир Стоянов, спешно се нуждае от 44 500 лв..

Парите са за наложително лекуване на 54-годишния бургазлия от рак на белия дроб. Голаджията, който има 109 попадения в родния хайлайф, беше диагностициран с белодробен дребноклетъчен карцином през септември 2013 година Тогава организира серия от химиотерапии, след което беше в ремисия, само че, за жал, подлото заболяване още веднъж се “събуди ” и стартира да прогресира.

Заради привършване на лечебните благоприятни условия на Владимир Стоянов е препоръчано да премине през имунотерапия с Nivolumab. Лекарите предложили скъпия медикамент, само че финансовите благоприятни условия на някогашния футболист и треньор не разрешават да го закупи. Сумата от 44 500 лв. е непостижима за фамилията. С нея се заплащат 6 цикъла терапия през 2 седмици.

Дарителският SMS е DMS VLADIMIR на номер 17 777.

През януари 2013 година от същото заболяване - рак на белите дробове, умря легендата и някогашен капитан на славния в миналото “Нефтохимик ” Велиян Парушев.

С подлото заболяване, само че на стомаха, се пребори един от най-хубавите треньори у нас Димитър Димитров-Херо, който в този момент води казахския “Иртиш ”.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР