Изтичането на газ от газопровода Северен поток 2 в Балтийско

...
Изтичането на газ от газопровода Северен поток 2 в Балтийско
Коментари Харесай

Спря изтичането на газ от Северен поток 2

Изтичането на газ от газопровода " Северен поток 2 " в Балтийско море е прекъснато, оповестиха Франс прес и Ройтерс. Датски представители оповестиха, че са били осведомени за това от оператора на газопровода. Според изказването, налягането в газопровода се е нормализирало, което значи, че към този момент не изтича газ.

" Налягането на водата повече или по-малко е затворило газопровода, тъй че газът в него не може да изтече ", съгласно Улрих Лисек, представител на " Северен поток 2 ". " Изводът е, че в газопровода още има газ ", добави той.

По-рано германският вътрешен министър Нанси Фезер съобщи, че Германия, Дания и Швеция ще проверяват взаимно приключването на газ. Тя посочи, че е разговаряла с сътрудниците си от Дания и Швеция и че следствието ще бъде водено от взаимен екип, съгласно разпоредбите на Европейски Съюз.

" Всички признаци сочат бойкот против газопроводите Северен поток 1 и 2 ", добави тя, представена от " Труд ".

Фезер посочи, че силите за сигурност наблюдават с нараснала зоркост немската енергийна инфраструктура, само че към този момент няма съответна информация за закани против немски обекти.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР