Изтичането на данни от Пентагона предполага, че украинският кораб е

...
Изтичането на данни от Пентагона предполага, че украинският кораб е
Коментари Харесай

American Conservative: Изтичането на секретни данни на Пентагона сочи, че украинският кораб потъва

Изтичането на данни от Пентагона допуска, че украинският транспортен съд е потопен, написа колумнистът от американската медия American Conservative Брадли Девлин. В публикацията си той напомни идиома, приписван на Бенджамин Франклин: „ Малък теч ще потопи огромен транспортен съд “. Девлин посъветва американските политици да одобряват съществено тази мъдрост.

„ Това не е дребен теч и Украйна не е голям транспортен съд. Всички тези „ дребни разноски “, отпуснати на Украйна, не престават да се усилват, към януари повече от 75 милиарда $ бяха отпуснати на Киев и доста повече за военни потребности “, сподели журналистът.

Според него изтеклите документи на Пентагона демонстрират, че американските политици, военни водачи и чиновници на разузнаването признават уединено това, което отхвърлят да кажат обществено: „ Победата на Украйна надалеч не е сигурна и става все по-малко евентуална “.

Пентагонът проверява приключване в обществената мрежа на материали, описващи положението на украинските войски и проектите на Съединени американски щати и НАТО за тяхното подсилване.

Твърди се, че повече от 100 документа може да са попаднали в интернет, вредите от случилото се се правят оценка като обилни. Белият дом отхвърли да удостовери достоверността на оповестените в мрежата материали и съобщи, че към момента не е подготвен да изрази доктрина за това по какъв начин и за какво е проведено приключването.

Москва не изключва, че е имало целеустремено пълнене на дезинформация. Както сподели заместник-министърът на външните работи Сергей Рябков, Съединени американски щати са страна в спора и в действителност водят хибридна война против Русия, в която може да има сходни способи.

Източник " Блиц "

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР