Изтичане на газ е причината, довела до смъртта на 36-годишния

...
Изтичане на газ е причината, довела до смъртта на 36-годишния
Коментари Харесай

Скандална версия за трагедията в каравана край бургаски мол ВИДЕО

Изтичане на газ е повода, довела до гибелта на 36-годишния Радко от Пловдив, който почина при безразсъден случай в каравана към увеселителния парк до мол „ Плаза “ в Бургас. Това е посочила аутопсията в поделение „ Съдебна медицина “, оповестява Флагман.бг.

Приятелят му Светльо, на 27 години е откаран в болница в кома.

Трагедията се е разиграла в събота вечерта, когато Радко и Светльо, който пък е от с. Свобода, общ. Камено, били в караваната. Светльо работел към лунапарка като отговарящ за гондолата, а Радко отговарял за пистата с блъскащите се колички. Караваната е била леговище на гондоладжията.



Радко спял във влекача на тира, който е докарал количките от Пловдив за идното разкриване на атракцията. Двамата млади мъже са се срещнали преди малко, решили да се съберат след работно време.

Опитали да възпламенят газовата печка в караваната, тъй като времето доста захладняло. Тя обаче лумнала внезапно върху лицето на Светльо и той побягнал вън, с цел да спре подаването на газта от газовата бутилка, описа собственичката на парка.



Ето нейната версия за случилото се:

„ Радко и Светльо са били вечерта в караваната, те са пипали маркуча, печката не е работела, газовата бутилка в действителност е била празна. Какво са „ майсторили “, не мога да кажа. Миризма на пропан-бутан нямаше, когато намерихме тялото на Радко “, добави още дамата.



Разказът й обаче звучи много объркващо. Самата тя отхвърли да се показа. Чула, че двамата са имали и някакви хапчета. А във връзка с приключването на газта твърди, че в действителност газ в бутилката нямало, дала обещание да купи на идващия ден. "Някакъв боклук ли са дишали, до момента в който са клатили тази бутилка, не знам ", подвига тя плещи.

Пловдивчанинът не е неин чиновник. От няколко дни бил в Бургас, с цел да покаже по какъв начин се работи с „ блъскащите колички “ и е трябвало да си тръгне. Спял е във влекача на камиона. Никой от околните му към момента не я е потърсил за информация за случая.

Светльо от години бил чиновник на гастролиращия лунапарк, нощувал постоянно в караваната и самичък я стопанисвал. Изтичането на газта евентуално е в резултат на щета в уплътнението на маркуча, който свързва газовата бутилка и печката в помещението.

Сутринта в неделя служителка на компанията е намерила край караваната беззащитен младежа от с. Свобода. Мъжът е бил откаран от екип на „ Спешна помощ “ в УМБАЛ-Бургас и настанен в поделение „ Реанимация “ в кома.

Днес положението му е нормализирано.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР