Изтече скандална новина за Ергенът“. Новината, която днес разтърси мощно

...
Изтече скандална новина за "Ергенът": Алек има гадже навън - жена, по-възрастна от него и с дете

Снимка: Facebook

Коментари Харесай

Изтече скандална новина за „Ергенът“: Алек има гадже навън – жена, по-възрастна от него и с дете

Изтече скандална вест за „ Ергенът “. Новината, която през днешния ден раздруса мощно мрежата е, че симпатягата с „ почтени сини очи “ Алек Младенов в действителност не е и на йота това, за което се показва.

Най-голямата машинация, в която, несъмнено, вземат участие продуцентите и сценаристите на предаването, е фактът, че той си има другарка. Имал я е преди „ Ергенът “ и я има и през днешния ден – и тя несъмнено не е измежду участничките.

„ Постоянно са дружно, постоянно се засичаме в близко заведение, на което са клиенти и са мощно влюбени. Гаджето на Алек е над 30-така и има дете, а двамата са двойка от много време “, настояват напълно изрично хора, които познават Младенов.

Те също по този начин обясниха, че обликът, който Алек демонстрира в предаването, няма нищо общо с неговото същинско Аз.

„ В предаването той е непрекъснато усмихнат, малко преиграва дори. В действителния си живот е радикално друг човек. Да, учтив е и се държи учтиво. Но е съвсем постоянно сериозен, рядко се смее и несъмнено няма възприятие за комизъм. Просто си е подобен. А останалото е сценаристка небивалица “, безапелационни са източниците.

Преди ден изтече и друга скандална вест за предаването.

Тя е обвързвана с 36-годишната Магдалена Томова – една от най-показваните на екран участнички в „ Ергенът “. Тя получи първата розова роза от Алек Младенов още първата вечер в имението, а по-късно екипът не спря да демонстрира благото и сантиментално отношение на Младенов към нея. Всички са наясно, че тя ще е фаворитката…

Всъщност по този начин се и оказва – съгласно източници Маги ще остане на финала с Надежда, която ще бъде избраницата на Алек. Но Томова ще завоюва дивиденти от това, че е финалист. Което, както се оказа, няма да е решение на ергена, а на продукцията.

За това потвърждава фотография, направена отпреди няколко години,която е многозначителна – Магдалена Томова е на ваучър с Евгени Минчев и… с продуцента Радо Тушев, напомня SafeNews.

Хайде в този момент някой отново да каже, че изборът на участничките е напълно инцидентен, че всяко момиче от страната има късмет и още ред други глупости… Има ли някой, който да има вяра в това?!

Източник: Crimesbg.com

Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР