Изстрадан успех постигна баскетболният отбор на ЦСКА (Москва) при гостуването

...
Изстрадан успех постигна баскетболният отбор на ЦСКА (Москва) при гостуването
Коментари Харесай

ЦСКА се справи с тежкото си гостуване в Израел

Изстрадан триумф реализира баскетболният тим на ЦСКА (Москва) при гостуването си в Израел. Тимът на старши треньора Димитрис Итудис опропасти 22-точков задатък, само че въпреки всичко съумя да излъже Макаби (Тел Авив) с крайното в дуел от 27-ия кръг на Евролигата.

. gets the win on the road!
— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague)
Израелският отличник сведе разликата до единствено две точки в последната минута от дуела, откакто губеше с 22 в третата част, само че водачът на гостите Торнике Шенгелия сподели самообладание и не сбърка на два пъти от наказателната линия, с цел да донесе успеха на руснаците.

Успехът е 18-и за ЦСКА (М) от началото на сезона, като настоящият притежател на трофея от Евролигата е на второ място с 18 победи и 8 загуби. Макаби губи шансове за класиране в плейофите и остава на 14-о място с 14 триумфа и 15 провали.

 Joel Bolomboy - CSKA Moscow - EB20

Уил Клайбърн приключи като най-резултатен за московските " армейци " с 21 точки и 5 битки. Дарън Хилиърд добави 17 точки с 5 тройки, новото попълнение Габриел Люндберг вкара 12 точки, а звездата Майк Джеймс остана с едвам 10 точки, само че и с 6 асистенции.

Тайлър Дорси бе най-активен за домакините с 20 точки, а Отело Хънтър приключи с " дабъл-дабъл " от 14 точки и 10 битки.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР