Изстрадалите привърженици на Нюкасъл най-накрая ще имат шанс да се

...
Изстрадалите привърженици на Нюкасъл най-накрая ще имат шанс да се
Коментари Харесай

Нюкасъл ще гради силен отбор с парите на новите собственици

Изстрадалите последователи на Нюкасъл най-сетне ще имат късмет да се порадват на по-силен тим, който да не се бори единствено за спасението си. Новите притежатели възнамеряват да се възползват от упования спад на цените на трансферния пазар и да вземат качествени футболисти. Това е удостоверил Джейми Рубен - наследник на Дейвид Рубен и племенник на Саймън Рубен. Братята Дейвид и Саймън Рубен, за които се твърди, че са второто най-богато семейство във Англия, ще имат 10% от акциите след промяната на собствеността.

Хората ще желаят да влагат и да купуват мощни футболисти, които да върнат Нюкасъл там, където му е мястото. Най-накрая нещо окуражаващо за ентусиастите на клуба, които страдаха през последните няколко години “, съобщи някогашният футболист Джейми Реднап, който в качеството си на публицист в този момент е приказвал със упоменатия Джейми Рубен.

 Алегри е вторият любимец за нов управител на Нюкасъл

80% от клуба ще стане владеене на обществен капиталов фонд, зад който стои престолонаследникът на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман. 10% ще бъдат в PCP Capital на Аманда Стейвли, която и преди време направи несполучлив опит да купи акциите на Майк Ашли. Останалите 10% ще отидат в братята Рубен.

Очаква се досегашният притежател Майк Ашли да се раздели с акциите против 300 млн. паунда.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР