Изследването на Тренд ни показва, че фрагментарността на политическото пространство

...
Изследването на Тренд ни показва, че фрагментарността на политическото пространство
Коментари Харесай

Христина Христова: Парадоксално е поведението в коалицията и избирателите пак ще търсят спасител

Изследването на Тренд ни демонстрира, че фрагментарността на политическото пространство става все по-голяма. То има и своите позитивни неща, тъй като по този начин ще има повече идеологии, които да бъдат показани в политиката. Другото, което си мисля, само че не е добре да има предварителни избори, тъй като понижава доверието в ръководството. 

Това разяснява пред Нова тв някогашният обществен министър Христина Христова.

Намаляването на доверието обаче не е обвързвано единствено с ръководството, само че и изобщо с понижаване на доверието в институциите. Виждате, че недоверието в Народно събрание е над 70%. С нищо не е нарастнало доверието в президентската институция. Това, което също можем да заключим е, че ни предстоят в годините напред необятни съдружни ръководства. Но както виждаме, ние сме надалеч от съдружната просвета. Ето, че съдружните сътрудници на Политическа партия не поддържат изцяло ръководството, в което вземат участие. Това е един абсурд, разяснява тя. 

Опасявам се, че на последващи избори ние отново ще търсим някой, който да пристигна и да донесе избавление, добави Христова. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР