Изследване на учени от Университета на Лимерик в Ирландия и

...
Изследване на учени от Университета на Лимерик в Ирландия и
Коментари Харесай

Учените : Блъскането в залата лекува депресия

Изследване на учени от Университета на Лимерик в Ирландия и на Университета на Айова, Съединени американски щати, сподели, че силовите тренировки имат резултат при лекуване на признаци на тревога и меланхолия, заяви " Медикъл Експрес ".

Резултатите поддържат изгодата от тези извършения при пациенти със признаци на тревога и меланхолия и изследват механизмите на влияние.

Изследването под управлението на проф. Матю Херинг от Университета на Лимерик и проф. Джейкъб Майър от Университета на Айова е оповестено в профилираното издание Trends in Molecular Medicine ( " трендове в молекулярната медицина " ). Авторите споделят, че са налице " вълнуващи доказателства ", че силовите тренировки може да са налична различна терапия за възстановяване на резултата на по-утвърдени лекувания за тревога и меланхолия и за спомагателни изгоди върху здравето.

Здравните изгоди от силовите тренировки или от упражненията за подсилване на мускулатурата са от дълго време открити, сподели доктор Херинг. Той акцентира, че до момента относително неразучено е въздействието на тези извършения върху депресивните признаци. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР