Изследване на учени от Харвард, е установило, че жените, които

...
Изследване на учени от Харвард, е установило, че жените, които
Коментари Харесай

Изследване на Харвард посочи кои жени живеят най-дълго и щастливо

Изследване на учени от Харвард, е открило, че дамите, които живеят заобиколени от огромно количество растителност, освен живеят малко по-дълго, само че и наподобяват доста по-здрави, освен физически, само че и душевен. Затова е добре да вземете образец и да сложите няколко нови растения на вашия прозорец или на масата.

Заключението, направено от Харвардската школа за публично здраве и женската болница в Бригам, сподели, че дамите, които живеят в домове, заобиколени от огромен брой растителност, имат доста по-ниска смъртност спрямо тези, които живеят в региони с ниски равнища на растителност по света.

Резултатите от това изследване бяха оповестени през 2016 година и станаха първото общонационално изследване на връзката сред растенията и здравето на дамите.

След известно време, живееща в една и съща къща с огромен брой представители на флората, жена споделя, че резултатите от проучването са в действителност доста правилни, защото успяла да се почувства много по-добре.

„ На първо място, зеленината съумя да повлияе на психическото ми положение “, споделя тя.

„ И това е разбираемо, защото от дълго време е известно, че постоянните разходки и живот наоколо до паркове, гори, зелени площи и пешеходни пътеки в действителност са в положение да усилят възможностите на дамите за обществена връзка, а постоянното практикуване в региона с ниско наличие на замърсители във въздуха е позитивно въздейства върху здравословното положение “, споделя още.

Жената спдоеля, че наоколо до къщата й няма парк и по тази причина е засадила растения в дома си. Те са оказали извънредно позитивен резултат върху психическото й здраве, а настроението й доста се е подобрило.

Тя е уверена, е растенията намаляват риска от меланхолия.

Можете да изберете тъкмо цветята, които най-силно ви впечатляват. Така че, гледайки ги, ще се насладите на техния вид и ще изпитате всички изгоди за здравето и дълголетието.

Освен това растенията в къщата ще повлияят на чистотата на въздуха и ще върнат налягането ви в норма.

„ По съвет на експерти аз украсих къщата си с красиви растения, които съвършено насищат въздуха с рафиниран О2. Те включват алое вера, гербер, каучуково растение, плачещи смокини и змийско растение, известно още като „ майчин език “, разкрива още тя.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР