Изследване на Expert Market в 57-те най-големи страни в света

...
Изследване на Expert Market в 57-те най-големи страни в света
Коментари Харесай

В България пием най-евтиното кафе

Изследване на Expert Market в 57-те най-големи страни в света дава нагледна информация за това къде обичаната напитка е по-скъпа и къде - по-евтина в сравнение с в България.

 Полезни и нездравословни кафе питиета
Полезни и нездравословни кафе питиета

Видът има значение

То е част от по-мащабно изследване за това коя е най-подходящата страна за младежи, искащи да стартират нов живот и сами да са си шефове. И един от факторите е точно достъпността на кафето по заведенията .

 Снимка 348101

Оказва се, че нашата страна е отличник по най-ниска цена на чаша кафе . Тя е изчислена на 1.31 $. След нас са Египет, Португалия и Колумбия. В другия завършек на класацията е Дания с 5.33 $ за една кофеинова напитка.

Тези цени може да ни наподобяват повишени , само че въпреки всичко са междинни и събират в себе си както най-евтините оферти, по този начин и тези в най-скъпите заведения в страната. А и не е конкретизирано дали става дума единствено за еспресо или и за разнообразни кафе специалитети.

 Снимка 211679

От резултатите можем да създадем следния извод - в Източна Европа и в средиземноморските страни кафето е доста по-евтино от това в скандинавските . Но там и стандартът на живот е много по-различен, тъй че тази разлика е разбираема, написа Bussines Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР