Изследване: COVID-19 не лови 4 групи хора, вижте кои. Тези

...
Изследване: COVID-19 не лови 4 групи хора, вижте кои. Тези
Коментари Харесай

Изследване: COVID-19 не лови 4 групи хора, вижте кои


Изследване: COVID-19 не лови 4 групи хора, вижте кои. Тези които отглеждат домашни любимци, по-малко или въобще не се разболяват от Ковид.

Интересно изследване, извършено от учени в град Самсун, Северна Турция върху почти 3 хиляди доброволци, е изследвано
„ за какво някои хора не се разболяват от Ковид “.
Забелязано е, че тези, които живеят в селските региони, имат ниско равнище на обучение, употребяват повече плодове и не наблюдават новините за корона, не хващат вируса.

Академиците в Медицинския факултет към университета в Самсун, доктор Онур Йозтюрк и доктор. Лектор Учените, ръководени от доцент Мухамет Али Оруч, организираха забавното изследване, като разкриха резултатите пред турския всекидневник Джумхурийет.
Целта бе е да се отговори на въпроса,
за какво някои хора изобщо не са се заразили с Covid-19. Резултатите бяха оповестени в интернационално научно здравно списание.

Общо 2958 души на възраст над 18 са взели участие в проучването, извършено в регион Бафра в окръг Самсун. Проучвателната група беше формирана от хора, които в никакъв случай не са боледували от Covid-19. и друга група от хора, за които не е известно дали са преболедували Covid-19 или не.
Изследването откри изрично,
че неработещи жени-домакини, хора със приблизително или по-ниско обучение, живеещи в селските региони, с хронични болести, които са получили комбинирана имунизация, които ядат природосъобразна храна, употребяват повече плодове, които отглеждат животни и тези, които не наблюдават новините за Covid-19, има по-голяма възможност да не се разболеят от Covid-19. Изненадващите резултати са разисквани в цялостни детайлности в публикацията. Проучването сподели, че социално-демографските фактори оказват
въздействие върху разпространяването на Covid-19.
Давайки информация за тяхната работа, ст.н.с. доктор Онур Йозтюрк означи: „ Ние работихме съществено по време на интервала на Covid-19. Прекарахме доста време в клинични и университетски условия. Последното от изследванията, които направихме, провокира прочут възторг. Това беше друго изследване. Обикновено изследванията в литературата беше за това за какво хората се разболяват от Ковид. Сега погледнахме на обстановката от противоположната страна. „ Какво може да защищити хората от заразяване с Ковид? Това изследване го организирахме в държавната болница Бафра. Достигнахме до почти 3 хиляди пациенти за 1 месец. Натъкнахме
се на забавни елементи в резултатите.
Д-р. Мухамет Али Оруч показа: „ Направихме изследване, като се опитахме да разберем, за какво тези хора не са имали Ковид? Ние установихме, че хората, които отглеждат домашни любимци, по-малко или въобще не се разболяват от Ковид. Те имат по-положителен мироглед за живота. Те имат по-добо здраве и мотивация. Това можем да го представим като модел, с цел да бъдем здрави, да сме заети с грижи за животни, да прибавим смисъл към живота “, означи той.

Резултатите, които открихме в при тези изследвания, бяха в действителност значими. Смятаме,
че това ще бъде от изгода за нашето общество.
Много е значимо да се знае, че хората, които не гледат прекалено много телевизионни вести вкъщи, които имат занимание, изключително хора, които отглеждат животни, които имат хронично заболяване и в действителност обръщат внимание на здравето си във връзка с това заболяване, хора, които не употребяват прекалено подготвена храна и тези, които употребяват плодове сред храненията са предпазени от Covid-19.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР