Изследователският екип Руните Говорят, който дебютира с фотоизложбата Неразказаната приказка

...
Изследователският екип Руните Говорят, който дебютира с фотоизложбата Неразказаната приказка
Коментари Харесай

Изследователи разгадаха магията на народните ни танци

Изследователският екип " Руните Говорят ", който дебютира с фотоизложбата „ Неразказаната приказка на българската история “ в Националния Музей на Образованието и гостува на Международния фестивал " Дни на тракийската просвета ", направи още едно значимо разобличаване за българската история и обичаи - магията на националните ни хора.
Екипът, разкрил древността на българските букви и научно обосновал находките във всички краища на страната с преходите на писмеността, бе подсилен и от Посолството на Кралство Мароко в РБългария, отпред с Нейно Превъзходителство госпожа Закиа ел Мидауи, напомня ВИП Комюникейшън.
Със лична методика и инструментариум за разчитане на античното българско руническо писмо и система за анализиране на артефактите, " Руните приказват " издадоха и дебютната си книга   " Заветът ", отдадена на великия български държател Кубрат.
Интердисциплинарният проучвателен екип в състав Борислав Стамов, Мила Салахи, Патриция Кирилова, Стефан Ганев и Даниел Калчев има за цел да възвърне изгубеното Познание на нашите предшественици и да потвърди, че българите стоят в основата на международната цивилизация.
" Руните приказват " са носители на три следващи награди за Родолюбие, връчвани в деня на Будителите от Международната Организация на обединените българи, под патронажа на Съюза на военно-инвалидните кооперации – с ръководител Борис Николов и самодейността “Една детска сълза – една молитва ”.

- Г-жо Салахи, какво предизвика Екипа " Руните приказват " да разгадае магията на националните хора?  - От една година нашият екип работи взаимно с екипа на хотел Севтополис Медикал и СПА по основаването на напълно български релакс стратегии освен за тялото, само че и нагледно казано за душата, като вплитаме част от античното знание в актуалните технологии. Подконтекстът е да се разпространява античната история на България пред света. Консултант на плановете е лекар Ивайло Христов, хирург и дълготраен шеф на Медика Албена, потвърдил се в своята област. Така започнахме. Вплетохме античната ни история в напълно нова идея, като заложихме на Царя -първожрец Орфей, именития артист, прочут освен в античния свят, само че и през днешния ден на света. Танцът е неделима част от мистериалната обредност на нашите предшественици и това се потвърждава доста елементарно посредством артефакти от неолита до в този момент. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР