Изследователите казват, че мъжете трябва да еякулират поне 21 пъти

...
Изследователите казват, че мъжете трябва да еякулират поне 21 пъти
Коментари Харесай

Мъжете трябва да правят секс поне 21 пъти в месеца

Изследователите споделят, че мъжете би трябвало да еякулират най-малко 21 пъти месечно, с цел да понижат риска от рак на простатата, написа trafficnews.bg.

Но това не е някакъв „ откривател “, който в действителност е просто един доста жаден мъж. Вместо това откриватели от Харвардския университет разгласиха списание за проучването по европейска урология. Проучването употребява 31 925 мъже, които дават междинните си месечни числа за еякулация.

Изследователите открили, че тези, които еякулират постоянно, също понижават риска за развиване на рак на простатата с една трета.

„ Ние оценихме дали честотата на еякулация през зрелост е обвързвана с риска от рак на простатата в огромно изследване, основано в Съединени американски щати “, пишат създателите на проучването.

Те продължиха: " Открихме, че мъжете, отчитащи по-висока спрямо по-ниска периодичност на еякулация в зрелост, е по-малко евентуално да бъдат след това диагностицирани с рак на простатата. "

„ Може би локдауна е бил нещо положително за здравето ни; в последна сметка нямаше какво да вършим, с изключение на да печем бананов самун и да прекарваме интимно време със себе си.”

„ Тези открития дават спомагателни доказателства за удобната роля на по-честата еякулация през целия живот в зрелост в етиологията на PC [рак на простатата], изключително при нискорисково заболяване “, споделиха създателите.

Но в случай че намаляването на риск от рак не е задоволителна мотивация да започнете да за водите по деен полов живот, тогава има и други изгоди, които да пожънете.

Еякулацията ви разрешава освен да освободите телесното напрежение, само че и да се отпуснете, заради което доста мъже мастурбират преди лягане.

Така че идващия път, когато си помислите, че го вършиме прекомерно постоянно, просто помислете за това като грижата за здравето си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР