Изследователи от Калифорнийския университет откриха, че може да е виновно

...
Изследователи от Калифорнийския университет откриха, че може да е виновно
Коментари Харесай

Учените разкриват защо пиенето на червено вино може да ви причини главоболие

Изследователи от Калифорнийския университет откриха, че може да е отговорно естествено срещащо се съединяване.

Веществото, наречено кверцетин, е другояче здравословен антиоксидант и тип флаванол, растителен пигмент, който придава цвета на плодовете и зеленчуците.

Когато се комбинира с алено вино, може да наруши способността на човек да разгражда алкохола - което може да провокира мигрена, зачервяване и гадене, както и главоболие.

Почетният професор Андрю Уотърхаус от катедрата по лозарство и винарство на университета сподели: „ Когато попадне в кръвта ви, тялото ви го трансформира в друга форма, наречена кверцетин глюкуронид.

„ В тази форма той блокира метаболизма на алкохола. “

Предупреждение за морбили на фона на „ опустошително възобновление “ на живота -застрашаващи заболявания, защото равнищата на имунизиране не доближават задачите

Кверцетин глюкуронидът може също да подтикне ацеталдехида, токсин, да се натрупва в тялото.

Колегата откривател доктор Апрамита Деви сподели: „ Ацеталдехидът е бунар -известен токсин, дразнещо и възпалително вещество.

„ Изследователите знаят, че високите равнища на ацеталдехид могат да причинят зачервяване на лицето, главоболие и гадене. “

Още от Sky News:
NHS сподели да предложи терапия за менопауза
Ендометриоза - положение, което не се лекува

Не всички червени виновност имат същия резултат, демонстрира проучването, като слънчевата светлина, възрастта и процесът на произвеждане на вино оказват въздействие дали една чаша ще провокира главоболие.

Вината от по-слънчеви райони е по-вероятно да имат огромни количества кверцетин, което ги прави по-вероятно да провокират съвсем неотложно главоболие.

Професор Морис Левин, съавтор на проучването, също означи, че хората с предшестваща мигрена или други положения на главоболие са по-склонни да страдат от главоболие от алено вино.

„ Смятаме, че най-сетне сме на прав път към обяснението тази хилядолетна тайнственост ", сподели той.

" Следващата стъпка е да я тестваме научно върху хора, които развиват тези главоболия, тъй че следете. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР