Изследователи, извършващи работа в гробище на маите в Мексико, казаха

...
Изследователи, извършващи работа в гробище на маите в Мексико, казаха
Коментари Харесай

Камък, блокиращ мексиканска пещера, беше преместен. Вътре бяха скрити човешки скелети и останки от акули и кръвосмучещи прилепи.

Изследователи, извършващи работа в гробище на маите в Мексико, споделиха тази седмица, че са разкрили запечатана пещера, съдържаща човешки скелети, дружно с останките на над 20 типа животни.

Изследователската работа се организира в Тулум от федералното министерство на културата на Мексико, посредством Националния институт по антропология и история на страната, съгласно известие за новини от института.

В оградена зона на мястото откривателите, които се опитваха да основат нов път сред храмовете, откриха пещера, запечатана с огромен камък. Входът на пещерата също беше декориран с дребен морски охлюв, който беше залепен за скалата с мазилка, потвърждавайки, че пещерата е била запечатана от маите.

Археолозите, които изследват пещерата, отстраниха камъка и откриха, че скалата „ безусловно разцепва “ човешки скелет на половина. Вътре те откриха " най-малко две дребни камери " в структурата. И двете камери бяха дребни, единствено към девет фута на шест фута и към шестнадесет инча високи. В тези каме...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР