Изродът, обвинен, че е бутнал бивш на релсите на метрото

...
Изродът, обвинен, че е бутнал бивш на релсите на метрото
Коментари Харесай

Груб, който бутна бившия на релсите на метрото в Ню Йорк, все още трябва да е в затвора за намушкването на майка и дъщеря през 2017 г., казва жертвата: „Все още имам посттравматично стресово разстройство“

Изродът, упрекнат, че е бутнал някогашен на релсите на метрото в Манхатън през уикенда в никакъв случай не е трябвало да бъде освободен от пандиза, сподели предходна жертва пред The ​​Post в понеделник.

Джени Акино сподели, че към момента е преследвана от деня, в който Крисчън Валдес нахлу в жилището й „ като дявол “ през 2017 година и грубо намушка нея и 4-годишната й щерка – и не може да разбере за какво освободеният Валдес е бил свободен да отприщи нападението на метрото в Долен Манхатън в събота, което остави жертвата осакатена.

„ Все още имам посттравматично стресово разстройство и щерка ми към момента има кошмари “, сподели 43-годишният Акино пред The ​​Post of Valdez, който в този момент употребява местоимения те/те, съгласно прокурорите. „ Мисля, че той би трябвало да е в пандиза вечно. Той би трябвало да бъде подложен някъде и да не излиза.

„ Той е заплаха за обществото и мисля, че би трябвало да бъде вкаран в пандиза за дълго време, тъй като е заплаха за обществото “, сподели тя. „ Не трябваше даже да го оставят да излиз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР