Изродът Георги Николаев, който накълца като прасе“ живо същество, при

...
Изродът Георги Николаев, който накълца като прасе“ живо същество, при
Коментари Харесай

Бащата на нарязаната Дебора: Клал я е като животно!

Изродът Георги Николаев, който накълца като „ прасе “ живо създание, освен това напълно младо, почтено и нежно момиче, към този момент е в ареста. Цяла България се подвигна против следващото брутално принуждение над жена, като случая закононарушението на Георги бе капката, от която машата преля.

18-годишната му жертва – някогашната му другарка Дебора не знае на кой свят е като 400-те шева, които са й направени, не са нищо пред психическата контузия и душевните рани, за които, уви, лек няма. Да се надяваме на времето, фамилията й и в действителност положителни психолози (ще й са нужни).

Бащата на Дебора – Красимир, разказа сцената, която е заварил в дома си като „ кървища, страшни кървища, само че освен в жилището, а по цялото стълбище – от първия до техния етаж “.

„ Отначало като ми се обадиха от полицията, взех решение, че става дума за побой. Но като отидох незабавно и видях… неприятно ми е, още ми е неприятно. Клал е детето ми като животно, рязал я е „ на фино “. Много повече от затвор ми идва да пожелая на този урод, само че дано там, в пандиза, доста да го „ обичат “. Всеки ден по няколко пъти “, омерзен е индивидът.

Той изясни, че физическите рани на щерка му ще зарастнат, само че го е боязън за душeвността й. Тя още не приказва, не желае да поддържа връзка с никого, опасява се, плаче и се е затворила освен в дома си, само че най-много в себе си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР