Изританият от началническия пост в Софийския централен затвор Десислав Трайков

...
Изританият от началническия пост в Софийския централен затвор Десислав Трайков
Коментари Харесай

ШОК! Изританият Десислав Трайков поема Бургаския затвор

Изританият от началническия пост в Софийския централен затвор Десислав Трайков се връща в системата! Източник на Lupa.bg разкри, че старши комисарят, уволнен на 4 юни 2021 година от служебния министър на правораздаването Янаки Стоилов поради формирано против него дисциплинарно произвеждане, се стяга за началник на Бургаския затвор.

Информаторът ни удостовери, че ст. комисарят завел дело против уволнението си, което на първа инстанция изгубил. Сега процесът бил на по-горна, където, обаче, Трайков се похвалил в стеснен кръг, че се бил „ оправил” в съда и по тази причина щял да бъде възобновен на работа непосредствено като шеф на пандиза в Бургас.

Десислав Трайков подаде заявление за овакантяване и бе отхвърлен от шефския пост в Централния софийски затвор и през 2019-а от тогавашния правосъден министър Данаил Кирилов, наименуван несправедливо от медиите Барни Ръбъл.

Причина стана издънката с наркобарона Будимир Куйович. Сърбинът, който тогава излежаваше последните 3 години и половина от 16-годишната си присъда за трафик на дрога, бе арестуван в края на август да кара с подправена португалска брошура по автомагистрала „ Тракия” на път за морето, до момента в който е в отпуска за положително държание от затворническото общежитие в Казичене.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР