Изразените мнения са само на автора, а не на която

...
Изразените мнения са само на автора, а не на която
Коментари Харесай

В крак със семейство Джоунс: Как се сравнява вашето нетно богатство със средния американец?

Изразените отзиви са единствено на създателя, а не на която и да е банка, издател на кредитна карта или друго юридическо лице. Това наличие не е прегледано, утвърдено или утвърдено по различен метод от никое от лицата, включени в обявата.

Повечето хора свързват чистата стойност с богатите и известните, само че е значимо всеки да знае. Мислете за чистата си стойност като моментна фотография във времето, подчертаваща по какъв начин се справяте финансово. Изчислява се посредством събиране на цената на всичките ви активи и изваждане на дълга ви.

Средната чиста стойност се е нараснала с 23% сред 2019 година и 2022 година, съгласно Федералния запас. Но има много огромни разлики в чистата стойност според от вашата възраст.

Любопитно ли ви е по какъв начин вашето чисто положение се съпоставя с другите на вашата възраст? Наличието на бенчмарк може да ви помогне да видите къде се намирате и да разработите проект за увеличение на благосъстоянието си. Ето взор върху междинната чиста стойност по възраст.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР