Израснахме със нейните предавания. Защо ние сме по-възрастни, а тя

...
Израснахме със нейните предавания. Защо ние сме по-възрастни, а тя
Коментари Харесай

Вечно млада синоптичка изуми света, красотата й сякаш е неподвластна на времето

" Израснахме със нейните излъчвания. Защо ние сме по-възрастни, а тя в противен случай, като че ли не се е изменила? " - питат учудени консуматори в интернет, гледайки 44-годишна водеща, който работи от 1996 година насам в малкия екран. Има мнение, че азиатците и остаряването са несъвместими понятия. И има доста доказателства. Вечно младите дами и мъже от Азия не се уморяват да поразяват обществеността със фотосите си. Но 44-годишната китайка Ян Ден изуми даже сънародниците си, написа Блиц.

Започва кариерата си в малкия екран като водеща на прогнозата за времето през 1996 година, от този момент са минали 22 години и феновете не могат да открият признаци на стареене по нейното лице. Това, че китайката очевидно има тайната на безконечната младост, стана явна, откакто централната китайска телевизия в чест на Международния ден на дамата направи микс от появите на Ян Дан на екрана, в това число и фрагменти от най-ранните й излъчвания.  

Видеото бе оповестено в известната китайска обществена мрежа Weibo и събра хиляди възторжени мнения. " Мнозина са израснали с прогнозите за времето, обявявани от Ян, за какво ние сме по-възрастни, а тя в противен случай, като че ли не се е изменила? " - питат се един различен потребителите. Някои даже допускат, че всички тези фрагменти са снимани в един ден: " Не може човек да не се  промени въобще за 22 години! " Впрочем, вижте сами.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР