Израелците вече няма да се налага да носят маски на

...
Израелците вече няма да се налага да носят маски на
Коментари Харесай

В Израел премахват маските на открито

Израелците към този момент няма да се постанова да носят маски навън, считано от неделя. Решението бе взето, откакто броят на инфектираните сензитивно понижа, сподели министърът на опазването на здравето Юли Еделщайн, представен от БГНЕС.
" Степента на заразяване в е доста ниска с помощта на сполучливата акция за имунизиране в Израел и затова е допустимо да се облекчат рестриктивните мерки, " сподели Еделщайн в изказване. Задължителното носене на маски на закрито обаче няма да бъде анулирано.
 Израел е покрай „ стаден имунитет ” против COVID-19 Израел е покрай „ стаден имунитет ” против COVID-19
Водещ израелски доктор счита, че страната може да е покрай постигане на " стаден имунитет ", заяви Би Би Си. Това се случва, когато до...
С близо пет милиона имунизирани, което е над половината от популацията от 9,3 милиона, Израел продължава акцията си за международен отличник по имунизации, което понижи равнищата на коронавирусни инфекции. Израелският министър председател Бенямин Нетаняху получи милиони ваксини от Pfizer / BioNTech частично тъй като се съгласи да показа с компанията медицински данни за въздействието на продукта.
Ваксините са трансформирали живота в Израел. В средата на януари страната имаше пик от към 10 000 нови инфекции дневно, само че в този момент цифрата на новозаразените на денонощие е към 200. Процентът на новите инфекции остава невисок даже след обновяване на присъственото образование и намаляване на рестриктивните мерки за питейните заведения, заведенията за хранене и събиранията на закрито. 
Изпълнителният шеф на Pfizer Алберт Бурла беше почетен посетител на държавна гала в сряда вечерта, отбелязваща 73-ата година от независимостта на Израел. " Заедно демонстрираме, че посредством всеобщи имунизации можем да победим пандемията и да спасим животи “, сподели Бурла във видеообръщение.
Облекчаването на рестриктивните мерки от страна на Израел е в контрастност с окупирания Западен бряг и блокираната линия Газа, където процентите на заразяване остават високи, а имунизациите са ниски. Правозащитни организации молят Израел да достави ваксини на 4,8 милиона палестинци, живеещи там, само че формалната позиция на Израел е, че палестинците би трябвало сами да се погрижат за имунизацията на популацията си.
 Израел отваря границите си за имунизирани туристи от май Израел отваря границите си за имунизирани туристи от май
Израел ще отвори границите си за проведени групи туристи от 23 май с изискване влизащите в страната да имат сложена ваксина против CO...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР