Израелският въздушен удар, който отне живота на седем хуманитарни работници

...
Израелският въздушен удар, който отне живота на седем хуманитарни работници
Коментари Харесай

Повратна точка? След смъртоносен удар срещу хуманитарния конвой, демократите настояват Байдън да постави условия за военна помощ за Израел

Израелският въздушен удар, който лиши живота на седем филантропични служащи на Световната централна кухня, изуми и възмути демократите в Конгреса, подклажда нови старания на законодателите да накарат президента Джо Байдън да наложи условия за военната помощ на Съединени американски щати за Израел.

Разочарованието нараства от месеци измежду демократите в Конгреса по отношение на това по какъв начин държавното управление на израелския министър председател Бенямин Нетаняху е направило военната си атака в линията Газа и ужасните филантропични условия, пред които са изправени палестинските цивилни. Но смъртоносният удар в понеделник против екип на World Central Kitchen раздруса доста законодатели и техните помощници, които споделят, че офанзивата може да послужи като определящ миг за метода на Америка към войната в Газа и връзките на Съединени американски щати с Израел.

" Тази седмица може да бъде повратна точка ", сподели чиновник на Конгреса.

Демократичният сенатор Питър Уелч от Върмонт сподели пред NBC News, че офанзивата срещ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР