Израелският премиер каза днес, че Иран вече няма да може

...
Израелският премиер каза днес, че Иран вече няма да може
Коментари Харесай

Премиерът на Израел заяви, че е дошъл краят на иранския имунитет

Израелският министър председател сподели през днешния ден, че Иран към този момент няма да може безнаказано да предизвика офанзиви посредством своите медиатори, заяви Българска телеграфна агенция.

Предупреждението идва седмица след убийството в Техеран на полковник от революционната армия.

Саяд Ходаи, който беше упрекван от Израел, че е възнамерявал офанзиви против израелски жители по целия свят, беше убит в колата си от двама души на мотоциклет. Подобна тактичност беше употребена и при предходни убийства в Иран, на които станаха жертви нуклеарни учени и за които се счита, че са дело на Мосад.

Полуофициалната иранска осведомителна организация ИСНА сподели, че членове на израелска шпионска мрежа са били разкрити и задържани от армията директно след стрелбата в Техеран. Канцеларията на Бенет, който надзирава работата на разследващата организация Мосад, отхвърли да разяснява убийството. Въпреки това в мнения към своите министри, излъчени по малкия екран през днешния ден, Бенет упрекна Иран, че неведнъж е работил против ползите на Израел.

„ В продължение на десетилетия иранският режим практикуваше тероризъм против Израел и района посредством медиатори и пратеници, само че главата на октопода, самият Иран, се радваше на имунитет “, сподели Бенет. „ Както сме казвали преди, ерата на имунитет за иранския режим завърши. Тези, които финансират терористи, тези, които въоръжават терористи и тези, които изпращат терористи, ще платят цялостната цена “, добави той.

Иран даде обещание да си отмъсти за гибелта на Ходаи и уточни Израел за провинен за нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР