Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври

...
Израелският премиер Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври
Коментари Харесай

Нетаняху твърди, че Хизбула складира оръжия край централата на газова компания в Бейрут

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и съобщи, че ливанската шиитска организация "Хизбула " складира оръжия край централата на газова компания в жилищен квартал в Бейрут, съобщи Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

"Там може да стане идната детонация ", съобщи Нетаняху във видеообръщение пред Общото заседание на Организация на обединените нации.

Мощна детонация на пристанището в Бейрут лиши през август живота на близо 200 души. Властите споделиха, че тя се дължи на съхраняван при несъответствуващи условия амониев нитрат. "Хизбула " отхвърли да е забъркана.

Нетаняху прикани жителите на този квартал да излязат на митинг и добави, че Иран и подкрепяната от него "Хизбула " излагат живота им на огромна заплаха.

По време на речта си Нетаняху сподели фотография, която по думите му е снимана на входа на обекта. Малко след речта на израелския министър председател медийният център на "Хизбула " провежда обиколка за публицисти на въпросното място. Според шиитската организация това е цех за машини за рязане на метал.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР