Израелският премиер Бенямин Нетаняху призова хората в САЩ да възприемат

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху призова хората в САЩ да възприемат
Коментари Харесай

Израелската война в Газа е и ваша война, каза Нетаняху на хората в САЩ

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху прикани хората в Съединени американски щати да възприемат войната на Израел против ислямистката организация " Хамас " и като тяхна война, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

" Това не е единствено нашата война, това е и вашата война ", съобщи Нетаняху в изявление, излъчено нощес в Съединени американски щати. " Това е борба на цивилизацията против варварството ", сподели той пред Си Ен Ен. Ако Израел не завоюва войната, напастта ще се популяризира отвън Близкия изток и по-късно ще болести Европа и Съединени американски щати. " Вие ще сте идващите ", добави израелският министър председател.

Нетаняху още веднъж отхвърли засилващите се интернационалните рецензии поради огромния брой цивилни, убити в Газа по време на войната. " Израел се бори в сходство с интернационалното право ", съобщи той. " Израелската войска прави образцова работа, като се пробва да сведе до най-малко цивилните жертви ", добави Нетаняху.

Всеки изгубен граждански живот е покруса, сподели той, само че упрекна " Хамас ", че не разрешава на хората да напущат зоната на войната, " от време на време под дулото на оръжие ".

" Хамас " стреля по безвредната зона и по безвредния кулоар, който създадохме... с цел да попречат на палестинците да изоставен рисковата зона. Групировката разполага ракети в учебните заведения, лечебните заведения, има тунели под детски кревати ", сподели Нетаняху.
Международната общественост не би трябвало да оказва морална поддръжка на злото, съобщи още израелският министър председател.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР