Израелският премиер Бенямин Нетаняху прикани днес държавите, които искат мир

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху прикани днес държавите, които искат мир
Коментари Харесай

Нетаняху: Международната общност трябва да засили натиска си срещу Иран

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху прикани през днешния ден страните, които желаят мир и непоклатимост в Близкия изток, да ускоряват натиска си против Иран, съобщи ТАСС.

В изказването му на съвещание на държавното управление, огласено от неговата канцелария, се споделя: "Призовавам всички страни по света, които желаят да реализират мир и непоклатимост в нашия район, да обединят сили и да оказват все по-голям и по-голяма напън върху Иран и да поддържат Израел в неговите дейности против експанзията на Иран. Ние сме предприемали такива дейности преди и ще продължим да ги подхващаме отсега нататък. "

Нетаняху: Иран се стреми да извърши ракетни офанзиви против Израел

По думите на Нетаняху Иран атакува освен своите съседи и Израел, само че и своите лични жители. Той посочва режима в Техеран "тирания, чийто темперамент и същински образ се разкрива в този момент пред целия свят ". ТАСС напомни, че от 16 ноември иранските управляващи са блокирали достъпа до интернет за съвсем цялата страна. Решението бе взето на фона на неспиращите митинги против трикратното покачване на цената на бензина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР