Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза в понеделник, че ще остави

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза в понеделник, че ще остави
Коментари Харесай

Нетаняху оставя на поста военния министър

Израелският министър председател Бенямин Н етаняху сподели в понеделник, че ще остави Решението е  предвид ескалиращата рецесия със сигурността. Така той анулира решението за уволняване на министъра, което провокира митинги и провокира паника в чужбина, заяви " Ройтерс ".

Той сподели, че двамата са разрешили различията си.

Припомняме, че Галант бе уволнен след обществения си апел предишния месец за прекъсване на държавния проект за реформиране на правосъдната система. Според Галант, тази промяна се е трансформирала в опасност за сигурността на Израел, а против нея се провеждат и митинги.
 Нетаняху уволни военния министър
Нетаняху уволни военния министър

След рецензиите на Галант против правосъдната промяна

Друго дипломатическо предопределение от предходното държавно управление, Асаф Замир, общоприет консул на Израел в Ню Йорк, подаде оставка в символ на митинг.

След него, израелският делегат по антисемитизма Ноа Тишби заяви, че е била уволнена от държавното управление. Според нея, причина са рецензиите ѝ към плануваната правосъдна промяна. 

Миналата седмица Нетаняху разгласи, че ще отсрочи уволнението.

" Реших да загърбя нашите разлики ", сподели Нетаняху на конференция в понеделник. Той сподели, че двамата са работили в тясно съдействие през последните две седмици.

на Кнесета, след почивката за Пасха през април. Лятното съвещание на Кнесета продължава от 30 април до 30 юли .

Италиански екскурзиант беше погубен, а петима души бяха ранени при боричкане на кола в Тел Авив в петък часове откакто две израелски сестри и майка им бяха убити при пукотевица в окупирания Западен бряг.

Атаките, след нощ на трансгранични удари в Газа и Ливан, способстваха за засиленото израелско-палестинско напрежение след нападенията на израелската полиция в йерусалимската джамия Ал-Акса тази седмица.
 Нетаняху даде обещание боен отговор след ракетния обстрел от Ливан
Нетаняху даде обещание боен отговор след ракетния обстрел от Ливан

След вълненията в Йерусалим

Напрежението заплашваше да се разшири, когато Израел отговори на залпа от ракети, като удари цели, свързани с ислямистката формация Хамас в Газа и Южен Ливан, само че боевете навлязоха в мъртвило в петък.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР