Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза на Обединеното кралство, че Израел

...
Израелският премиер Бенямин Нетаняху каза на Обединеното кралство, че Израел
Коментари Харесай

Израел ще вземе „самостоятелно решение“ за Иран, докато Бенямин Нетаняху отхвърля натиска на Обединеното кралство

Израелският министър председател Бенямин Нетаняху сподели на Обединеното кралство, че Израел „ ще вземе свое лично решение “, откакто отхвърли апелите за въздържаност по отношение на иранския дрон и ракета нахлуване.

Външният министър Дейвид Камерън пътува до Ерусалим за договаряния по време на рецесия, до момента в който международните водачи притискат Израел да избегне предизвикването на районна война. Но господин Нетаняху уточни, че няма да се повлияе от задгранични водачи, като сподели, че Израел ще направи „ всичко належащо, с цел да се отбрани “. Това идва, когато президентът на Иран Ебрахим Раиси предизвести в Техеран, че „ най-малкото навлизане “ от Израел на иранска земя ще докара до „ всеобщ и недопечен “ отговор.

Лорд Камерън сподели пред кореспонденти, че Израел се готви да отвърне на Иран след невижданото му въздушно нахлуване през уикенда. Той сподели: „ Правилно е да изясним вижданията си за това какво би трябвало да се случи по-нататък, само че е ясно, че израелците вземат решение да работят.

„ Надяваме се да го напр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР