Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху заплаши Хизбула, че ще превърне Бейрут

...
Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху заплаши Хизбула, че ще превърне Бейрут
Коментари Харесай

Нетаняху заплаши Хизбула, че при война ще превърне Бейрут в Газа

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху заплаши " Хизбула ", че ще трансформира Бейрут и Южен Ливан в Газа и Хан Юнис , в случай че ливанската формация стартира

Нетеняху отправи предупреждението си на среща за оценка на сигурността дружно с министъра на защитата Йоав Галант и началника на Генералния щаб на израелската войска генерал-майор Херци Халеви, извършена в Северния команден център.

По време на срещата Нетаняху приветства израелските резервисти и техния " мощен дух и подготвеност да се бият, да изпълнят задачата, да възстановят сигурността. Не единствено на юг, само че и на север ".
 Израелският министър на защитата заприказва за втори фронт в Ливан
Израелският министър на защитата заприказва за втори фронт в Ливан

Размяната на уадри с `Хизбула " надхърялт откритото мълчешком съглашение с Ливан

Наскоро израелският министър председател предизвести армията да се " приготви за всеки сюжет " по отношение на " Хизбула " и евентуален спор с организацията.

По-рано през днешния ден Израел разгласи гибелта на преселник от противотанкова ракета, изстреляна от " Хизбула " от територията на Ливан към северните окупирани палестински територии.

По южната граница на Ливан с окупираните територии има и други съпротивителни фракции от началото на офанзивата на Израел против линията Газа на 7 октомври.
 Нетаняху предизвести
Нетаняху предизвести " Хизбула ": Спрете огъня или унищожаваме Ливан

Групировката е съдружник на " Хамас " против Израел
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР