Израелският министър по въпросите на диаспората и борбата с антисемитизма

...
Израелският министър по въпросите на диаспората и борбата с антисемитизма
Коментари Харесай

Лондон е „най-антисемитският град на Запада“: израелски министър

Израелският министър по въпросите на диаспората и битката с антисемитизма Амичай Чикли сподели пред Fox News Digital в четвъртък, че Лондон е най-антисемитският град в света.

Чикли, член на партията Ликуд на израелския министър председател Бенямин Нетаняху, сподели, че има вяра, че Лондон е „ най-антисемитският град “, тъй като „ Атмосферата, основана от последователите на Хамас в Лондон, е нещо, което не сме виждали в други градове. ”

Центърът на Лондон е потънал в всеобщи манифестации, изпълнени с това, което съгласно някои наблюдаващи включва ислямски екстремисти и антисемити откакто Хамас нахлу в Израел на 7 октомври. Хамас брутално умъртви 1200 души на 7 октомври, в това число повече от 30 американци.

Чикли изясни, че когато анти-израелският девиз „ от реката до морето “ се прожектира върху Биг Бен, това е „ апел за етническо пречистване на евреите от страната Израел “. Лозунгът „ От реката до морето, Палестина ще бъде свободна “ е необятно тълкуван като означаващ изкореняването на еврейската държав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР