Израелският министър на отбраната в оставка Бени Ганц каза днес

...
Израелският министър на отбраната в оставка Бени Ганц каза днес
Коментари Харесай

Израел ограничи помощта си за Украйна до предоставяне на хуманитарна помощ

Израелският министър на защитата в оставка Бени Ганц сподели през днешния ден пред кореспонденти, че Израел не разполага с индустриалните благоприятни условия, с цел да даде на Украйна системи за противовъздушна защита от сорта на „ Железен купол “, съобщи израелската осведомителна организация ТПС. Той съобщи това на прощална гала, която се състоя в министерството на защитата.
“Ясно е, че даже да решим да променим политиката си, е невероятно да изпразним запасите си от системи за противовъздушна защита “, сподели Ганц. “Всеки ден ревизираме какво може да се направи и по какъв начин можем да разтеглим нашата помощ, само че не би трябвало да забравяме, че НАТО стои зад Украйна “, добави той.
Израел ограничи помощта си за Украйна до даване на филантропична помощ , макар че украинският президент Володимир Зеленски изиска от Израел да даде на страната му разнообразни израелски системи за противовъздушна защита като “Железния купол “, " Прашката на Давид " и " Стрела ".
Израелско-руските сделки за активността на израелските военновъздушни сили над Сирия се обтегнаха поради поддръжката на Израел за Украйна. Длъжностни лица в Ерусалим също по този начин показаха угриженост, че израелски системи, изпратени в Украйна, биха могли да попаднат в ръцете на Иран.
Иран удостовери изпращането на " дронове камикадзе “ в Русия и също по този начин е упрекван, че е изпратил личен състав от Корпуса на гвардейците на Ислямската гражданска война за образование на съветските сили в Крим. Революционната армия е в листата на задграничните терористични организации на Държавния департамент на Съединени американски щати.
Очакваният да бъде публично претрупан с мандат за сформиране на държавно управление Бенямин Нетаняху преди този момент бе декларирал, че ще “проучи въпроса “ за изпращане на оръжия за Украйна.
 >

 
 
 
 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР