Израелските военновъздушни сили прелетели над индустриалната зона в северната част

...
Израелските военновъздушни сили прелетели над индустриалната зона в северната част
Коментари Харесай

10 загинали при израелски удар над Алепо

Израелските военновъздушни сили прелетели над индустриалната зона в северната част на град Алепо, Сирия, оповестиха сирийските медии, представени от РИА Новости.

Първоначално в медиите се заяви за 7 убити сирийски жители, по-късно стана известно, че са починали 10-ма. Има и ранени.

"Израелските агресори удариха няколко позиции в индустриалната зона Шейх Наджар. Избухнаха няколко противников ракети ", съобщи представител на сирийското военно командване.

По думите му, вследствие на удара са породени материални вреди. В същото време западните медии, базирайки се на сирийската съпротива, се оповестява че ударът е нанесен по позициите на иранските военни в региона. В Алепо е нарушено електроснабдяването.

Израелската войска към момента не е удостоверила присъединяване си във въздушния удар.

Израелските отбранителни сили неведнъж са нанасяли удари по разнообразни елементи на Сирия. Властите на страната изясняват това с нуждата да се спрат опитите на Иран да се укрепи военно в ДАБ.

Според заместник-министъра на външните работи на Русия Сергей Рябков, израелските въздушни удари са противозаконни и неоснователни, съобщи съветската медия.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР