Израелските военновъздушни сили (IDF) атакуваха над 100 съоръжения, използвани от

...
Израелските военновъздушни сили (IDF) атакуваха над 100 съоръжения, използвани от
Коментари Харесай

Израелските ВВС са атакували над 100 цели на Хамас в ивицата Газа

Израелските военновъздушни сили (IDF) нападнаха над 100 уреди, употребявани от радикалното палестинско придвижване " Хамас " в границите на 24 часа в линията Газа, заяви пресслужбата на армията.
" Сухопътните, въздушните и военноморските сили на IDF не престават да нанасят удари по терористични цели в линията Газа, в това число терористични кафези и военни уреди и инфраструктура, употребявани от терористични организации. Като част от поддръжката за сухопътните сили, десетки изтребители на IDF " В Израел, повече от 100 терористични цели на " Хамас " бяха атакувани, в това число тунелни шахти, инфраструктура и военни съоръжения, употребявани от терористичната организация за нахлуване против войските на ИД “, се споделя в отчета.
Освен това израелските военни в град Джебалия идентифицираха и унищожиха група терористи, които се пробваха да слагат взривно устройство в един от израелските танкове, оповестиха от армията. В Хан Юнис в южната част на бранша израелската войска по време на един от конфликтите „ нападна и умъртви повече от дузина терористи за няколко минути “, добави пресслужбата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР