Израелските военни разработват варианти за наземна фаза на военната кампания

...
Израелските военни разработват варианти за наземна фаза на военната кампания
Коментари Харесай

Израел придвижва към границата с Газа военни части

Израелските военни създават разновидности за наземна фаза на военната акция в. Според „ Джерусалем Пост “ проектът за такава интервенция ще бъде показан на началника на Генералния щаб Авив Кочави за разглеждане денем.
Според представителя на израелските отбранителни сили Хидай Зилберман, всички вероятни разновидности за деяние, в това число сухопътна интервенция в Газа, са в дневния ред на военните сега. На границите на бранша към този момент са ситуирани няколко бригади: десантчици, пехотинци и бронирани елементи.
 Николай Младенов: Ракетният обстрел би трябвало да спре, с цел да има договаряния сред Израел и Хамас Николай Младенов: Ракетният обстрел би трябвало да спре, с цел да има договаряния сред Израел и Хамас
Отказах да углавя задачата на Организация на обединените нации за Либия, тъй като нуждая се да прекарам повече време със фамилията си, сподели пред бТВ Николай Младено...
През последните 24 часа армията ускори обстрела си по в Газа. Пострадаха постройките на Министерството на финансите и офиса на Ислямската национална банка в град Газа. В сряда в бранша беше унищожена една от най-високите здания в анклава, Ал-Шурук, където бяха ситуирани офиси на редица медии и компании, търговски магазини и жилищни жилища.
Израелските военни считат, че доста цивилен обекти в Газа се употребяват от „ Хамас “ за военни цели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР