Израелските въоръжени сили (ЦАХАЛ) продължават с ударите си срещу обекти

...
Израелските въоръжени сили (ЦАХАЛ) продължават с ударите си срещу обекти
Коментари Харесай

Израел: Продължаваме с ударите по Хамас

Израелските въоръжени сили (ЦАХАЛ) не престават с ударите си против обекти на палестинската терористична формация Хамас в линията Газа.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 446
От министерството на защита на Еврейската страна оповестиха: През миналите няколко часа бяха унищожени десетки оперативни щаба на екстремистите и системи за ракетни и минометни обстрели.

" Освен това в границите на днешната интервенция са премахнати и няколко високопоставени командири на Хамас ", осведомиха от израелското военно министерство, представени от нюзру.

" В понеделник министърът на защитата на Еврейската страна Йоав Галант съобщи: Ние ще продължим с нашите дейности, до момента в който не унищожаваме и последния терорист от Хамас ", добави медията.

" Днес Хамас извърши обстрели против няколко града в Южен Израел. Сирени за въздушни набези бяха чути в Ашкелон, Кармия, Мавкиим и други. Няма данни за потърпевши ", съобщи мигнюз.

" От Хамас в понеделник обявиха, поданици на линията Газа са принудени да пият рискова за здравето им вода, тъй като Израел не е възстановил водоподаването към град Хан Юнис. Министърът на енергетиката и водите на Еврейската страна Израел Кац съобщи, че водоподаването е обновено ", заяви английската медия Скайнюз.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР