Израелските усилия за възстановяване на южните общности, опустошени от атаката

...
Израелските усилия за възстановяване на южните общности, опустошени от атаката
Коментари Харесай

Бени Ганц се закани на враговете, различни от Хамас: Рискувате и вие да бъдете унищожени

Израелските старания за възобновяване на южните общности, опустошени от офанзивата на " Хамас " на 7 октомври, ще лишават години и ще надвишават плануваната сухопътна атака в Ивицата Газа. Това съмнение направи министърът от военновременното държавно управление на Израел Бени Ганц, представен от Ройтерс.

Ганц, който е някогашен военачалник, се причисли към Нетаняху и като един от водачите на опозицията в изключителното държавно управление предизвести враговете на Израел, разнообразни от " Хамас ", че те също рискуват да бъдат унищожени.

" Битката против терора в Газа ще продължи в границите на територията на Ивицата - навлизайки надълбоко, на всички места и когато и да е, което е належащо, с цел да се подсигурява сигурността на общностите, които ще бъдат възобновени и за възобновяване на района ", сподели Ганц в речта си. " (Наземната) интервенция ще бъде единствено един стадий от дълъг развой, който ще включва отбранителни, дипломатически и обществени аспекти, които ще лишават години ", посочи той.

Ганц, който е и дълготраен политически противник на Нетаняху, сподели още, че основаният преди две седмици боен кабинет действа добре и взема решения въз основа на калкулации, свързани с националната рецесия.

Израел се закани да унищожи своя върл зложелател " Хамас ", който има поддръжката на Иран и " Хизбула " в Ливан.

" Опасността от заличаване няма да бъде нашата орис, а по-скоро ориста на тези, които биха ни сторили зло ", акцентира Бени Ганц.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР