Израелските сили са ударили една от най-големите жилищни кули в

...
Израелските сили са ударили една от най-големите жилищни кули в
Коментари Харесай

Израел удря забележителна жилищна кула в Рафа, докато преговорите за примирие в Газа са в застой

Израелските сили са блъснали една от най-големите жилищни кули в Рафа в южната част на Ивицата Газа, споделиха поданици, засилвайки натиска върху последната зона на анклава. към момента не е нахлула и където се укриват повече от милион разселени палестинци.

12-етажната постройка Burj al-Masri, ситуирана на към 500 метра (1640 фута) от границата с Египет, беше развалена при въздушната офанзива рано сутринта в събота.

Десетки фамилии останаха без дом, макар че няма известия за жертви, съгласно жителите. Израелската войска не отговори незабавно на настояванията за коментар по отношение на случая.

Един от 300-те поданици на кулата сподели на организация Ройтерс, че Израел ги е предизвестил за 30 минути да изоставен постройката през нощта.

„ Хората се стреснаха, тичаха надолу по стълбите, някои паднаха, беше безпорядък. Хората оставиха движимостите и парите си “, сподели Мохамад ал-Набриес, добавяйки, че измежду тези, които са се спънали по стълбите по време на паническата евакуация, е бременната брачна половинка на негов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР